RODOLFON TARINA

 

Ravintola Rodolfo oli aikoinaan laivakokki Rolf Sjöbergin unelma.

Rolf kiersi laivakokkina Välimeren alueella ja kartutti italialaisen keittiön tuntemustaan. Suomeen pysyvästi palattuaan hän perustikin Rodolfon Helsingin Kruununhakaan vuonna 1970.

Rodolfo oli tällöin Helsingin ensimmäinen pizzeria.

 

Lähes kahdenkymmenen pizzeriana toimitun vuoden jälkeen

Rodolfoa laajennettiin vuonna 1987 ja toiminta sai nykyisen muotonsa

Á la carte -ravintolana.

 

Rodolfossa pidämme kunnia-asiana valmistaa maistuvaa italialaista ruokaa alusta asti itse tehden. Maistuvan ruoan edellytyksenä ovat meillä myös aina laadukkaat raaka-aineet. Leikkeleet ja juustot tulevatkin meille aina suoraan Italiasta. Ravintola itsessään on pieni ja lämminhenkinen.

 

Meille ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu on sydämen asia ja tärkein tavoitteemme on tarjota teille onnistunut ilta hyvän ruoan parissa.

 

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi!